Медали за състезателите на Клуб по спортни танци “Блясък”-Поморие

През изминалия уикенд в Несебър и Варна се проведоха турнири по спортни танци от спортния календар на Българска федерация по спортни танци, в които взеха участие танцови двойки на Клуб по спортни танци “Блясък”  град Поморие, с треньор Веселин Тодоров.

На 17.06.2017 г. в турнира “Изгряващи звезди” в град Несебър, Дебора Жечева и Алекс Йорданов се качиха на почетната стълбичка и се окичиха с бронзовите медали. В борбата за Купата на Несебър в клас 13D Мария и Николай Димитрови участваха на финал и се класираха на 6-то място.

На 18.06.2017 г. в град Варна на открития турнир, организиран от БФСТ , Община Варна и КСТ “Кристал”, Мария и Николай се класираха на 4 -то място. В клас 9Е Дара Лимберова и Петър Тодоров взеха третото място и бронзовите медали. За тях беше едва второ състезание, но с класирането си показаха потенциал и се надежди за още отличия в бъдеще.

Сега предстои ваканция за състезателите, но през месец август те започват подготовка за новия състезателен сезон и за предстоящото честване на 20-годишния юбилей от създаването на Клуб по спортни танци “Блясък” – Поморие.