Комедията “Аз, досадникът” на 29 юли в Поморие

Културна организация „Арт Мелпомена” гр. Бургас представя в Поморие невероятната френска комедия от Франсис Вебер  “Аз, досадникът”. Спектакълът ще се играе на  29 юли /събота/, в читалище „Просвета 1888” , от 20:00 ч.

Постановка – Богдан Петканин
Превод – Снежина Русинова-Здравкова
Участват актьорите:
Ралф – МАРИАН БАЧЕВ (гост)
Пиньон – АЛЕКСАНДЪР КАДИЕВ (гост)
Пиколото – НИКОЛАЙ СЯРОВ
Д-р Волф – ТИХОМИР БЛАГОЕВ
Луиз – ДИМИТРИНА ГИНЕВА
Полицай – ВЕСЕЛИН БОРИСОВ
Полицай – ФИЛИП ЯНЕВ

Един изключителен спектакъл, в който двамата невероятни актьори Мариан Бачев и Сашо Кадиев играят наемен убиец и самоубиец в две съседни хотелски стаи. Единият има мишена за убиване, другият е нещастно влюбен. Естествено, има и любовен триъгълник.

Още информация
Режисьор на спектакъла е Богдан Петканин, чието дело са и хитовете „Спанак с картофи” и „Горката Франция”.
Мариан Бачев от 2007г. работа в „Шоуто на Слави“. Има две награди за главна мъжка роля от Фестивала „Нова българска драма“, награда за талантлив млад актьор на Фондация „Иван Димов“ и четири номинации за Аскеер. През 2015 година получава и наградата „Любимец 13“ за ролите си в „Човекът от Ла Манча“ и „Лелята на Чарли“
Александър Кадиев от 2012 г. е водещ на предаването „Преди обед“ по bTV заедно с Десислава Стоянова. През 2015г. е водещ на реалити шоуто „България търси талант“ по bTV. Участва в постановките „Укротяване на опърничавата“, „Великолепния рогоносец“, „Красотата спи“, „Горката Франция“, „Скъперникът“, както и в сериала „Стъклен дом”. Има две номинации “Аскеер” за изгряваща звезда, а през 2014г. е удостоен с награда “Икар” за поддържаща мъжка роля за ролята на Клеант в “Скъперникът” от Молиер.