Лили Иванова с концерт на „Аполония“

Лили Иванова ще участва в празниците на изкуствата „Аполония“. Концертът й ще се състои на 1 септември /петък/, дни преди старта на есенното й турне. На сцената на „Аполония“ Лили Иванова ще представи част от песните от най-новия си албум, който излезе на 12 юни.

Певицата ще вземе участие във Фестивала за втори път, заедно с музикантите Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Веселин Веселинов-Еко (контрабас и бас китара), Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Орлин Цветанов (цигулка), Росен Ватев (ударни) и беквокална група LaTiDa. „Благодаря на г-жа Маргарита Димитрова за поканата към мен и моите музиканти да направим отново концерт на сцената на „Аполония“ – споделя Лили Иванова.

Други безспорни таланти, които ще се качат на сцената на Амфитеатъра, са хорът „Мистерията на българските гласове“, Орлин Павлов, Камелия Тодорова, Люси Дяковска, Плевенската филхармония, Руши Виденлиев, ансамбъл „Чинари“, балет „Арабеск“, Васил Петров, Стефан Вълдобрев. „Щурците“ ще изнесат концерта за 50-та годишнината от своето създаване.