Излезе от печат научно-фантастичният роман “Перлата на Елирия” на Анна Кабанова

Излезе от печат научно-фантастичният роман “Перлата на Елирия”, продължение на книгата “Земната лястовичка” на Анна Кабанова.  Блестящо написаната книга е издадена от „Либра Скорп”. Тя така завладява, че не може да се остави и за миг.  Чрез нея читателят ще преброди  чужди светове, ще срещне много герои, ще изживее толкова  емоции, че ще чака с нетърпение и следващата част на романа.

Според Георги Христов, писател фантаст и секретар на Дружеството на българските фантасти “Тера Фантазия”, толкова добра и интересна фантастика не се е появявала от 20 години. Според него, с книгите на Анна  Кабанова от Поморие се завръща истинската фантастика в България. Книгата“Земната лястовичка” на Анна Кабанова вече е преведена и на руски език.

В романа “Земната лястовичка” на Анна Кабанова, който се състои от четири части, е описана невъзможната любов между една обикновена земна девойка и представител на вражеска планета, завладяла Земята. Кое ще надделее? Предаността към отечеството или любовта? Как ще постъпят техните наследници, ще се разбере именно в третата част на книгата – “Перлата на Елирия”. Планетата Фемона отдавна е завладяла Земята, превърнала я е в своя провинция, но амбициите й са да владее Вселената и всяко разумно същество да преклони глава пред нейния Император. Фемона е силна и мощна, но останалите свободни планети набират сили, за да дадат  отпор на нашественика.

На Земята, след възкачването на земната принцеса, настъпва временно примирие, но сред населението все още има недоволни. Песимистично настроени, някои хора не вярват, че землянката ще върне свободата им, те желаят пълно освобождение. На Земята възникна ново съпротивително движение,  наречено “Свободна Земя”. Има и още, и още какво да се прочете.

Това не е просто обикновен роман, в него има всичко- и фантастика, и екшън, и драма. Блестящо написаната книга е за широк кръг читатели, които ще изпитат много емоции с героите от книгата, пропити от любов и омраза, приятелство и предателство, саможертва и егоизъм.

Авторката Анна Кабанова притежава таланта на разказвач и показва изключително  владеене на словото. Книгата е  завладяваща, а  цената е само 15 лева.