Продължават проверките в нощни клубове в Слънчев бряг

С викове „Оставка“ посрещнаха тази нощ вицепремиера Валери Симеонов в култовото заведение Bedroom в Слънчев бряг. Втора вечер Симеонов обикаля курортния комплекс, за да проверява дали заведенията не вдигат шум. В социалните мрежи вече се въртят клипове, на които ясно се вижда, че посетителите хич и не са се зарадвали на проверяващите. Те не крият недоволството си. „Платили сме си, за да се забавляваме“, „От нашите пари получаваш заплата“ са само част от подмятанията, които се чуват. Всички клиенти на заведението крещят в един глас „Оставка“, а след това изпращат Валери Симеонов и проверяващите с викове „Довиждане“, съобщава Gramofona.

Наши читатели също ни информираха за снощната акция на вицепремиера Валери Симеонов в Слънчев бряг,  който заедно с полицаи са извършили проверка в нощен клуб. В разгара на купона малко след полунощ е била спряна музиката и това  е предизвикало недоволството на клиентите. Няколко минути след преминаването на проверката,музиката отново е била пусната. Към момента от полицията не са коментирали снощната операция в Слънчев бряг.

1 коментар

  1. Този още ли е Министър? И като, какъв затваря заведение? Министър в отпуск? На циркаджиите мястото им е в цирка, а не във властта!