Какво ще разглеждат общинските съветници в Несебър

За първи път в началото на 2018 г ще заседава Общински съвет – Несебър. Това ще се случи на 01.02.2018 г./четвъртък/, от 11.00 часа в Заседателната зала на Община Несебър. В заседанието на постоянните комисии ще участват: Петър Хрусафов, Атанас Терзиев,Пейко Янков, Върбан Кръстев и Костадин Нищелков.

По т.1 от дневния ред на заседанието е приемане на  Правилник за изменение и допълнение на Правилник за реда и начина за отпускане на еднократна финансова помощ, а по т.2 е  Правилник за условията и реда за предоставяне на еднократна финансова помощ за новородено или осиновено дете и ин витро процедури на територията на община Несебър.

Точка 3 е за изменение на Правилника за организацията и дейността на ОП „Управление на отпадъците – Несебър“. В проекта има  за бюджет на община Несебър за 2018 г. и обезпечаване на първо авансово плащане по проект „Реконструкция, ремонт, оборудване и обзавеждане на СУ „Любен Каравелов“ – гр. Несебър.Има и отпускане на еднократна финансова помощ на Дойчо Вълканов Дойчев и Христо Ранков Ранков – работници в приюта, пострадали при изпълнение на служебните си задължения.

В проекта за „Актуализация на транспортно-комуникационна схема за гр. Несебър-нова част“ с обособяване на зони за кратковременно и преференциално паркиране в обхват на „Синя зона“ е последната т.22.

Максим Момчилов