Зодиите и любовта (от Везни до Риби)

Зодиите и любовта

(от Везни до Риби)

Везните са „влюбени в любовта“. За да впечатлите една Везна първо трябва да изглеждате добре на външен вид – елеганто облекло, стилна прическа, излъскани обувки. След това трябва да имате добър маниер на поведение, вежлив изказ и мек тон. Везните не обичат грубостите и обидните думи, затова ако искате да ги впечатлите, въздържайте се от това. Те обичат флирта. За тях това е любимата част в играта и са изкусни в нея. Не забравяйте, че са доста капризни и ще се налага да се съобразявате с непрестанните им претенции. Но за сметка на това ще имате до себе си човек, който винаги ще е готов да обсъжда проблемите с вас, да взаимодейства и хармонизира обстановката, благодарение на вродения си усет към баланаса.

Жените Везни са „бижуто“ на Зодиака, имат фин и изтънчен вкус и отделят много време за разкрасителни процедури, затова им подарете ваучер за фризьор, маникюр, педикюр или козметик. Както жените, така и мъжете обожават задушевните разговори на четири очи, затова романтична вечеря на свещи в изискан ресторант е прекрасен подарък за 14-ти февруари.

Скорпионите обичат страстно и бурно. Харесват крайностите, затова са им присъщи драматични обрати в любовните отношения. Сблъскват се често със сцени на ревност и желане за отмъщение ако бъдат наранени. Много са сексуални и използват секса, за да имат влияние и контрол над партньора. За тях любовта е еротична, свързна с болка, страдание и трансформация. Любовта, за да е истинска (според тях) трябва е съврзана с изпепеляващи чувства, след края на аферата човек никога няма да е същият. Жената Скорпион е „жената-вамп“, а мъжът Скорпион е човек, можещ да рискува – в любовта, в бизнеса или в спорта.

Въпреки всички тези предразположености в любовните отношения смея да твърдя, че това са сериозни и стабилни партньори, които са силно магнетични и доста устойчиви в кризисни ситуации. Смелостта им е пословична и ако ви обичат ще имате до себе си наистина достоен партньор.

Подарете им еротично бельо, детективски роман или незабравимо изживяване, свързано с това да изпиташ себе си.

Стрелецът е типичният Дон Жуан и това се отнася и за двата пола. Набележат ли си мишена, вадят стрелата и не се колебаят да стрелят право в целта. Повалят ли мишената – вадят новата стрела. Докато не срещнат човека, който да ги укроти и покори…

За да покорите един Стрелец обаче не е лесно, но не и невъзможно. Те търсят човек, с който да споделят своите пътешествия и духовни търсения. Искат той да е прям и искрен, защото и те са точно такива. Искат да бъдат уважавани и оценени от партньора заради достойнствата си, които сами определят като многобройни и разностранни. И ако сме откровени – това наистина е така. За да ви обърнат внимание трябва да сте авторитетни, самоуверени и престижни. Трябва да ги впечатлите със знания и…социално положение. Но най-много желаят да имат до себе си спътник, с който да обиколят света!

Няма да ми омръзне да посочвам трите любими неща за Стрелеца – пътешествия, животни, знания! Подарете им ги за Деня на влюбените!

В живота на един Козирог може да има безброй любовни похождения, но влюбят ли се, то е за дълго. Гледат сериозно на човека, с когото са решили да споделят битието си и понякога са като „кон с капаци“. Понасят стоически тегодбите във връзките си

За Козирога светът се случва по точно определени правила и се чувства длъжен да ги спазва и контролира. Той обича всичко да предвиди и управлява, затова за него е изключително трудно да приеме изненадите. А любовта е сфера от живота ни, която е пълна с промени и това изключително много обърква земния и логичен Козирог. В любовните дела Козирогът действа бавно, последователно, настойчиво и уверено. Веднъж решил ли е, че вие сте човекът за него, той ще направи всичко възможно да ви спечели. Въпреки, че встъпва късно в брак, това е надежден и верен партньор, който с времето се превързва все повече към половинката си. Имат високо развито чувство за дълг към човека до себе си и ако нещата не вървят във взаимоотношенията, ще направят всичко по силите им да спасят връзката. Козирозите не демонстрират чувствата си. Имат трезв ум, хладно държание. Проблемите в любовта при тях идват от прекалената им сдържаност и склонността им да доминират.

Козирозите са практични, затова и ще оценят подарък, който ще е полезен за тях…в работата. Биха се зарадвали и на екскурзия в планината, защото обичат да катерят върховете в прекия и преносен смисъл.

Не е трудно да се влюбиш във Водолей. Те са умни, забавни, свободолюбиви,  но и много горделиви. Имат висока оценка за себе си и съответно търсят достоен партньор. Смятат, че заслужават най-доброто. Половинката им трябва да е интелигентна, красива, забавна, независима, общителна… уникална. Ако целуват някого, то трябва да е принц (принцеса)! Като въздушен знак хвърчат във небесата, идеализират любовта и понякога остават разочаровани от реалността. Трябва да са на ясно, че идеална любов и връзка не съществуват. Ориентирани са към човечеството като цяло, а не към отделната личност, което е пречка за личните връзки. Трябва да се научат да приемат недостатъците на човека до себе си иначе рискуват да останат сами. Спрягат ги за нестандартни и инакомислещи, но истината е, че са изградили в ума си твърди убеждения и модели, които много трудно могат да променят поради големия им инат. Добре е да слязат на земята . Склонни са на рискове в любовта и харесват непредсказуемите партньори. Затова им подарете романтична изненада! Те са непоправими романтици затова им подарете такова изживяване- серенада, вечеря на свещи, уикенд за двама в откъснато от цивилизацията кътче на България!

Представителите на зодия Риби са чувствени и чувствителни хора. Когато се влюбят изпитват нужда да се слеят с обекта на своите чувства и биха жертвали себе си в името на своето партньорство.  Вродената им сензитивност ги прави много възприемчиви към чуждите емоции. Това доста ги натоварва и го изкарват от себе си чрез неприятно за околните мрънкане и недоволство. Добродушни и мили са, но и доста непредсказуеми. Ако се влюбите в Риби ще ви е нужна огромна доза търпение и постоянство, за да спечелите сърцето им. Изключително хлъзгави са и точно, когато си мислете, че ги държите в ръцете си, те неуловимо се изплъзват. Смятат себе си за неразбрани от околните и искат да са единствени и неповторими за партньора си. Дайте им  това усещане! Дайте им увереност, че са всичко за вас – обгрижвайте ги, прегръщайте ги и им казвайте всекидневно, че ги обичате! В замяна ще получите верен и мъдър спътник в живота, който ще бъде до вас в най-тежките  житейски изпитания. Трудно допускат някого до себе си, но битката за тяхното сърце наистина си заслужава! Ако ви допуснат в своя свят ще се изненадате, че попадате във вълшебна приказка на непознати изживявания…

За Деня на влюбените им  подарете изживяване – дали ще е романтична вечеря, книга на любовна тематика или чаша с изрисувани сърца няма значение. Важното да им ги поднесете с много нежност и да оставите у тях усещането, че са единствените притежатели на вашето сърце.

Желая ви любов!


valentina-marenova-horoskopiАстрологията е наука и прекрасен инстумент, който помага на хората да опознаят себе си, да научат какъв е учебният план в живота им и да използват максимално ползотворно потенциала, който имат в картата си.

Валентина Радиева – Маренова изучава астрология от 2012г. към астроцентър Урания официален представител на Московската академия по астрология. Изготвя индивидуални хороскопи – анализ на рождената карта, прогнози, партньорски хороскоп. Можете да свържете с нея на страницата й във Фейсбук: https://www.facebook.com/astrologyconsulthoroskop/.