Усмихни се, снимат те

EVN България продължава да напомня на своите клиенти, че малките стъпки за енергийна ефективност имат голям ефект, когато ги прилагаме редовно и последователно. Традиционната зимна инициатива на компанията за енергийна ефективност тази година е под мотото „Пази енергията за важните неща!“. Тя е насочена към ежедневни дейности от бита и разкрива колко е лесно всеки един от нас да допринесе за разумното използване на енергията.

В тази връзка компанията организираEVN фотокът“ на 24.02.2018 г. (събота) в Мол Галерия Бургас (ниво 1).

Всички посетители – индивидуално или на групи – могат да се снимат безплатно във весели и разнообразни снимки, изобразяващи познати ежедневни ситуации. На разположение на желаещите ще бъде разнообразен инвентар и помощници, така че всеки да се снима по уникален и забавен начин. Всеки посетител ще може да получи снимката си с интересно екологично послание, за да не забравя, че е част от решението за опазване на природата и нейните ресурси.

Целта е посетителите на фотокъта да научат как да пестят енергия, докато се забавляват и печелят награди. Първите снимали се ще могат да си изтеглят скреч карта, на която ще открият съвет за енергийна ефективност, както и да участват с нея за една от двете награди:

  • селфи стик за дружески фотомоменти;
  • еколампа, която си сменя цветовете и озарява интериора.

Броят на скреч картите е ограничен и ще се получават до изчерпване на количествата.