Загуба на „Поморие“ от „Лудогорец 2“

На стадиона в Несебър възпитаниците на Веселин Бранимиров отстъпиха с 0:1 на Лудогорец 2, макар че създадоха дузина опасности пред вратата на съперника, но… пропуснаха всяка една от тях.

Първото полувреме бе по- спокойно, само с една по-интересна ситуация. Венцислав Керчев за малко да засече в собствената си мрежа центриране отдясно, но топката премина до гредата.

Още с началния съдийски сигнал на второто полувреме, отборът на Поморие натисна сериозно гостите и започна да създава положение след положение. Първо Ахмедов от удобна позиция стреля над гредата. Малко по-късно Живко Петков бе оставен непокрит, но от точката за изпълнение на дузпа прати топката високо над вратата. Упражнението му бе повторено и от Християн Казаков. Ахмедов пък остана сам срещу вратаря, малко по диагонал, но неговият удар излезе в аут.

Така в 83-та минута „орлите“ поведоха. Андриан Димитров получи топка в наказателното поле и с прецизен удар от близко разстояние я прати в мрежата за 0:1.

В 88-та минута Антон Иванов бе изгонен. Главният арбитър прецени, че защитникът е ударил без топка голмайстора на разградчани и му вдигна директен червен картон.

Следваща среща на ОФК Поморие е гостуването на отбора на Ботев в гр. Враца на 17.03.2018 г. /събота/, от 15:30 часа.