Празничното пътуване във влаковете вече само с резервация

В празнични дни клиентите на БДЖ ще могат да пътуват по най-натоварените направления само след предварителна резервация на място, пътниците без резервация ще бъдат връщани, обяви в предаването „Тази сутрин” изпълнителният директор на БДЖ Владимир Владимиров.

Според статистиката от 550 влака препълнени са били 17, като само в 10 е имало проблеми и то само в една част от участъците.

„Извинявам се на всички пътници, които са били поставени в такива условия, но по време на празниците пътуват много повече хора, отколкото обикновено, и невинаги можем да се справим с тези ситуации. Затова сега предприемаме няколко краткосрочни мерки и едно дългосрочно решение” – закупуването на нови композиции, каза Владимиров.

2 Отзиви

  1. Ами, като не можете да се справите си отивайте, Господине! Ако по-този начин ще връщате милионите загуби на ръководеното от Вас дружество, които загуби ежегодно изплащат милионите, които не използват, по една или друга причина този вид транспорт, то защо да Ви плащаме данъците бе господа Управници?
    Колко е бюджета на Ръководеното от Вас 100 % Държавно дружество?

  2. Симеончо Великов

    Бря кокала как се пуска.Без бой няма да стане.А българина защо да си разваля рахатлъка.Пък и не питае особена нужда да променя нещо в държавата на абсурдите.Влака си върви кучетата си лаят…..пасторална картина.