Камен Донев гостува в Свети Влас с хитов спектакъл

%d0%ba%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d0%bd-%d0%b4%d0%be%d0%bd%d0%b5%d0%b2Юбилейният спектакъл на харизматичния Камен Донев ще препълни залата на Амфитеатър „Арена” в Свети Влас, комплекс „Диневи Ризорт”  на 23 юни от 21:00 ч. „Възгледите на един учител за народното творчество” е избран да открие обновения летен театър в курорта. В залите в цялата страна експресивният спектакъл буди небивал интерес, с разграбени билети за часове.

“Възгледите на един учител за народното творчество” е смесица от неподражаема актьорска игра, скороговорки, букет от безумни ситуации, преразказани чрез мъдри думи, щипка сарказъм и остроумие като черешка на тортата – това е той. Чутовният талант на един актьор, чиято комичност умело върви по бръснача на сериозността, всеки път успява да екзалтира всяка една публика, пред която се изправя.

В легендарния си моноспектакъл “Възгледите на един учител за народното творчество”, премиерата на който беше преди десетилетие и оттогава взриви от смях десетки български градове, Донев изнася подробна лекция, чиято тема сме ние – българският народ. Колкото и пъти да е игран, той се гледа отново и отново. Актьорът е единственият изпълнител, препълнил Зала 1 на НДК (зала, която се разполага с 4000 седящи места) цели 15 пъти, при това с едно и също заглавие и първия актьор, изпълнил зала „Армеец“ с 12 хил. места. Моноспектакълът получи високо признание и на всички театрални фестивали в страната.

БИЛЕТИ: Онлайн и в мрежата на eventim.bg, както и:

СВЕТИ ВЛАС – билетна каса на Амфитеатър „АРЕНА”, комплекс „Диневи Ризорт”, тел. 0897 051 410 и на рецепция на комплекса.

НЕСЕБЪР – 0897 051 411

ПОМОРИЕ – 0897 051 412