Търсят се на кастинг статисти

kinoКастинг агенция “Крю Кастинг” набира статисти, специални персонажи и актьори за епизодични роли в първият български сериал “УСКОРЕНИЕ”, който е международна продукция и се снима в България.
Първите му снимки започват в Слънчев бряг, Св. Влас и Несебър. Сериалът е копродукция между едни от най-големите медийни и кино компании от Франция, Италия, САЩ и България (Нов Броудкастинг Груп).
Криминалният екшън събра редица родни и чужди звезди на снимачната площадка. Сред звездите, които участват от българска страна са Александър Сано и Мариан Вълев, а Джон Савидж и Жули Ордон са само някои от чуждестранните имена. Историята на сериала е за приятелството, бързите коли, честта, опасните залози, риск и нелегални състезания с мирис на изгорели гуми и бензин, която истински ще разтърси зрителите.

Всеки, който иска да усети духа на истинското българско кино, може да заяви своето участие на имейл info@crewcasting-bg.com или телефон: 0878/ 19 19 02. Екипът на Crew Casting, ще подбере най-интересните визии, персонажи и актьори за всяка една роля и ще даде възможност на всеки един желаещ да види актьорите на живо. Снимките започват още този понеделник 18 юни 2018 год.