В контролна среща ОФК „Поморие“ загуби от ПФК „Черно море“

bty

Контролна среща игра ОФК „Поморие“  на 14.07.2018 г.  с ПФК „Черно море“ /Варна/ на стадиона във Варна, която загуби с 6:1.

В 25-та минута Черно море поведе в резултата. Аристот Н`Донгала засече подаване отляво и с удар извън наказателното поле заби топката  в горния десен ъгъл на вратаря на поморийци за 1:0.

Само пет минути по-късно “моряците” увеличиха аванса си. Даниел Димов засече с глава центриране отдясно на Дани Кики и заби топката във вратата на Поморие за 2:0.

В 39-та минута Аристот Н`Донгала бе изведен на добра позиция от Жоржиньо и останал сам срещу Димитър Тодоров не сгреши за 3:0.

В 43-та минута Поморие намали резултата. Живко Петков бе изведен сам срещу Макенджиев и не сгреши за 3:1.

В47-та минута Черно море отбеляза четвърти гол. Зехиров проби отдясно и намери на границата на наказателното поле Мариян Огнянов, който стреля от движение и реализира за 4:1.

В 61-та минута Пепи Витанов се озова на стрелкова позиция, но Тодоров успя да спаси. В 66-та минута Черно море реализира пети гол. Пепи Витанов получи топката пред наказателното поле, финтира бранител на гостите и с премерен удар по диагонала вкара за 5:1.

В 85-та Кристиян Христов нацели страничната греда на вратата, пазена от Иван Дюлгеров. В следващата атака Валентин Йосков бе изведен сам срещу вратаря на Поморие и успя да вкара за 6:1.