ОФК „Поморие“ с декларация срещу президента на „Локомотив“ София

В среща от 6-ти кръг на Втора професионална лига ОФК „Поморие“ е домакин на „Локомотив“ /София/. Мачът ще се играе на 01.09. /събота/ от 17:00 часа на стадион Несебър. Отборът на Поморие е в пълен състав и само треньорът Радослав Боянов ще определи групата за мача и стартовия състав.

Дни преди мача босът на Локо София Иван Василев каза, че футболистите му са тенденциозно ощетявани от съдиите, затова няма да позволи да се гаврят с Локомотив, ако е нужно дори ще извади отбора.

Във връзка с това  изказване и заплахите на Президента на ПФК „Локомотив“ /София/ г-н Иван Василев, ОФК „Поморие“ излезе с  остра декларация, като  счита за недопустимо Футболен клуб и Ръководител да поставят дадена среща и ръководещите в нея съдии под натиск с изявление от типа „ще извадя отбора“.

ОФК „Поморие“ желае съдиите да са уверени и спокойни без оказан натиск и да свирят срещите по правилата, каза спортният мениджър на ОФК „Поморие“ Огнян Ралев

Както винаги е организиран безплатен транспорт за феновете на отбора на Поморие, като автобусът ще тръгне в 16:00 часа от паркинга на Община Поморие.