Областният управител Вълчо Чолаков към учениците: Интелигентните хора са винаги на мода

dsc_0232Областният управител Вълчо Чолаков присъства на откриването на новата учебна година в ГРЕ “Г.С.Раковски”. Бургаското училище подготвя своите възпитаници в три езикови направления – френски, испански и италиански. По покана на Радостина Георгиева -директор на гимназията,  днес сред гостите бяха Посланикът на Република Франция в България – Ерик Льобедел, Хавиер Посо- 1-ви съветник по образователните въпроси в испанското посолство, представители на дипломатически представителства. С богата празнична програма учениците изненадаха присъстващитe. Областният управител благодари на преподавателите в елитното школо за професионализма, ентусиазма и новаторския подход, който влагат в работата си.

“Бъдете любознателни, бъдете дръзки, но не и самонадеяни. Четете много и всичко – не за оценка, а за удоволствие – животът ще ви покаже, че това знание все някога ще ви бъде полезно.  Повярвайте ми, интелигентните и знаещи хора винаги са на мода”, с тези думи Чолаков се обърна към младите хора изпълнили двора на училището.

Само след месец Областна администрация Бургас и ГРЕ “Г.С.Раковски” подготвят съвместни събития, с които ще покажат културното многообразие на Европа.