Вие сте тук: Начало » Общество » Поморие отличен с награда за значителен принос в развитието на туризма

  Поморие отличен с награда за значителен принос в развитието на туризма

  45154461_2069998826392448_7702827462291357696_n

  На тържествена церемония в хотел Интерконтинентал София Националният борд по туризъм връчи  годишните си награди”Розата” за постижения в туризма в 15 категории. Наградата е реплика на монета на одриския владетел Аматок, открита край Казанлък с произход от долината на тракийските царе (389-356 г. пр. н. е. с прекъсвания), на която в горния край е изобразена роза. Монетата е предоставена от личната колекция на Ставри Топалов.

  Наградата за община със значителен принос за развитието на туризма бе връчена на община Поморие. Отличието прие кметът на община Поморие г-н Иван Алексиев.

  Ето и останалите награди:

  Награда за институционално партньорство в сектор Туризъм се връчи на г-жа Николина Ангелкова – Министър на туризма.

  Награда за принос в европейската интеграция и развитие на туризма се връчи на г-жа Лиляна Павлова – Министър за българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018г.

  Награда за електронна медия с принос за развитието на туризма се връчи на г-н Константин Каменаров – Генерален Директор на БНТ.

  Награда за медия с принос за развитието на туризма в Европейския съюз
  се връчи на г-н Борислав Зюмбюлев главен редактор на в.”24 часа”.

  Награда за медия с принос за развитието на икономически политики в туризма
  се връчи на г-н Петьо Блъсков, издател и главен редактор на Вестник „Труд“.

  Награда за медия с принос за развитието на туризма в регионите в България на г-жа Даниела Казанджиева – зам. главен редактор на Вестник „Стандарт“ .

  Награда за фестивално събитие с традиционен туристически продукт се връчи на г-жа Стоянова, кмет на Община Казанлък

  Награда за сътрудничество с неправителствена организация с принос към туризма се връчи на г-жа Силвия Георгиева, Изпълнителен Директор на НСОРБ Национално Сдружение но Общините на Република България.

  Награда за академична институция за принос в изследователската дейност в туризма се връчи на проф. д-р Стоян Денчев, Ректор на УниБИТ.

  Награда за технологична иновация в представянето на българския туризъм
  Наградата се връчи на г-н Димитър Игнатов -Управител на iwalk.bg, Блек Брос Саунд ЕООД.

  Награда за най-успешна инвестиция в хотелския бизнес се връчи на г-н Константин Бояджиев, член на Управителния съвет на Националния борд по туризъм и управител на Галакси Инвестмънт Груп .

  Награда за най-високо международно признание в хотелския бизнес се връчи на Г-н Кънчо Стойчев – Член на Управителния съвет на НБТ , президент на Галъп Интернешанъл, собственик на „Зорница Фемили Естейт“

  Награда за технологично въведение в хотелския бизнес се връчи на Виваком – Мирослав Петров, член на Управителния съвет на Виваком, Главен директор Продажби.

  Коментар

  Вашия имейл няма да се публикува.Задължителни полета са отбелязани с * *

  *

  Горе