Резултати от играните срещи на ДЮШ на Поморие през уикенда

futbol5Резултатите от играните срещи на Детско-юношеската школа на Поморие през уикенда са лседните:

  • Отборът на Юноши младша възраст загуби при гостуването си на ФК „Нефтохимик“ с 1:6 ,а голът за Поморие отбеляза Андрей Симеонов.
  • Отбор Деца гостува на отбора на ФК „Нефтохимик“ Бургас на 3.11. /събота/ на стадиона в гр. Бургас. Срещата завърши наравно с резултат 3:3. Голмайстор за Поморие – Тодор Тузлуков.
  • Отборът на Футбол 9 загуби с 0:1 в среща, играна с връстниците си от отбора на ФК „Бъдеще“ на 04.11. /неделя/ на с. к. „Каменица-Арена“ в гр. Бургас.
  • Отбор Футбол 7 игра на 01.11. /четвъртък/ от 11:30 часа с отбора на „Звездичка“ . Срещата завърши с резултат 10:2 за Звездичка. Голмайстори за Поморие – Калоян Сербезов и Кристиян Вражев, а на 03.11 /събота/ от 10:30 часа възпитаниците на треньора Красимир Пчеларов играха с отбора на „Карнобат 2“ на терените на с.к. „Каменица-Арена“ в гр. Бургас.Поморие загуби с 1:7.Голът за своя отбор отбеляза Никола Атанасов.
  • Малките футболисти от отбора на Футбол 5 играха на 04.11. /неделя/ от 10:00 часа с отбора на ДФК „Звездичка 4“ на с.к. „Бъдеще“ в гр. Бургас.Срещата завърши с равен резултат 2:2.И двата гола отбеляза Петър Коев.