Вие сте тук: Начало » Общество » Продължава събирането на подписи в защита на ул. Крайбрежна в Поморие

    Продължава събирането на подписи в защита на ул. Крайбрежна в Поморие

    ivan_aleksievНашумелият въпрос с обявената от Министерството на туризма концесия на плаж „Поморие-изток”, продължава да привлича интереса на все повече поморийци. Провокирани от неправомерните условия в конкурса за концесионер, при който концесионната територия неправомерно обхваща и част от ул. Крайбрежна, живеещи на тази улица представиха подписка, с 217 подписа, в защита на обществения интерес. Кметът Иван Алексиев също ги подкрепи, като положи и своя подпис в защита на правата им.

    Въпреки сезираните институции и подадените жалби, конкурсът не беше спрян. Това накара много поморийци да потърсят кмета с въпрос как да се присъединят към подписката.

    „Не мога да остана безразличен към желанията на моите съграждани. Затова обявявам, че всеки който иска да изрази позицията си, подписвайки се в подкрепа на желанието на Общината да се пребори със сторената несправедливост при определяне границите на улица „Крайбрежна”, ще може да го направи.”, каза кметът Алексиев.

    Подписката е на разположение на всички желаещи да се подпишат, намира се в Центъра за административно обслужване на Община Поморие.

    Всеки желаещ ще може да вземе бланка за разпространението ѝ и на други места в града.

    Горе