Среща за ало измамите в Каблешково

%d0%ba%d0%b0%d0%b1%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%be-2В първият ден от работната седмица, в Каблешково Ася Пеева проведе среща от кампанията „Заедно срещу ало измамите“, инициирана от народните представители от ГЕРБ. На нея присъстваха и кметът на Поморие Иван Алексиев, кметът на населеното място Елена Бояджиева, общинският съветник Христо Парашкевов. Бургаският депутат бе поканил и служители на РПУ-Поморие-инспектор „Криминална полиция“-Тодор Лалев, районният  инспектор на Каблешково- Осман Хасан и Николай Григоров, заместник- началник на РПУ Поморие.

„Този месец имахме срещи и в други населени места от община Поморие, в морските общини също има сигнали за телефонни измами. По-голяма активност има през летния сезон, защото тогава има и по-голяма концентрация на хора в района. Наострете вниманието си към съмнителните обаждания и винаги се свързвайте с близките си хора, за да проверите как са те. Благодаря на полицията за съвместната работа, те са хората, на които можете винаги да разчитате“, сподели Ася Пеева. От РУ-Поморие предоставиха  телефони, на които хората по всяко време могат да подадат сигнал или да потърсят съдействие.

В края на срещата Ася Пеева дари принтер за нуждите на пенсионерския клуб в Каблешково, където се проведе дискусията с възрастните хора.