На 3 декември ще заблестят светлините на коледната елха в Поморие

elha2017 На 3 декември /понеделник/ ще заблестят светлините на коледната елха на Поморие. По традиция преди запалването на светлините на елхата е организирана празнична програма. Тя започва в 16.15 ч. в НЧ „Просвета 1888“ с коледен поздрав за най-малките от Куклен театър гр. Сливен „Спящата красавица”.

От 17,30 ч на външната сцена коледен поздрав за жители и гости на град Поморие ще отправят  деца от ЦПЛР – ОДК Поморие, ДГ „Детелина”, ДГ „Веселушко”, ДГ „Слънчо” и Общински духов оркестър.

След запалването  на светлините на коледната елха  започва празничният  концерт на  Ева Георгиева  и img_0562балетна формация EVA балет  в 18.00 ч. Родената на 31 май 1993 г. Ева Георгиева е на сцената от много ранна възраст. Едва 3-годишна започва да пее във вокална формация „Смехорани”. След това прекарва 12 години в детския радиохор на БНР. Завършва музикално училище „Любомир Пипков” в София и Национала музикална академия “Проф. Панчо Владигеров“, специалност поп и джаз пеене. Печели много награди от конкурси и фестивали за пеене. Участва в театрални пиеси, реклами, скечове, мюзикъла „Кабаре“ в музикалния театър, постановки из цяла България, води шоу програми и предавания. Има издадени песни с клипове, които се въртят по всички музикални телевизии и радиа и се разпространяват и в Румъния, Гърция и Турция.

Освен много музика,  и цветни илюминации ще озарят небето в празничната вечер в Поморие.