Вие сте тук: Начало » Актуално » Община Поморие ще награди най-добрите си спортисти

    Община Поморие ще награди най-добрите си спортисти

    sportisti2013През 2012 година Община Поморие положи основите на една традиция, насочена към развитието на спорта и привличането на все повече млади хора към активния начин на живот. И тази година традицията ще бъде спазена, защото изминалите 365 дни донесоха безброй отличия и редица поводи за гордост както на поморийските спортисти, така и на техните родители, учители, треньори и съграждани.

    Тържествената церемония по награждаване на най-добрите спортисти в община Поморие ще се състои на 20.12.2018 г./ четвъртък/,  от 18.00 часа в залата на НЧ „Просвета 1888”. За доброто настроение на всички присъстващи ще се погрижат грациите от Ансамбъла по художествена гимнастика с треньор Рада Вражева и талантите от Клуб по спортни танци „Поморие“ с треньор Никола Абрашев. Специални гости на церемонията ще бъдат и танцьорите от Boriana Dance, които ще омагьосат зрителите с уникалното си светлинно шоу,съобщават от пресцентъра на Община Поморие.

    Ще бъдат раздадени призове в различни категории „Поморийска гордост“, „Рицар на спорта“, „Треньор на годината“ и „Спортист на годината“. В рамките на церемонията ще бъде представена и каузата на олимпийската надежда Стефани Музакова. Тя е състезател по ветроходство в Общински младежки спортен клуб „Циклон“ – Поморие и благодарение на всичките си постижения до момента, Стефани е единственият поморийски спортист, който има реални шансове да събере необходимата квота за участие на олимпиадата в Токио през 2020 година. На специално поставена за целта видеостена ще бъдат излъчени поздрави от популярни личности, които подкрепят каузата – www.stefanimuzakova.com

    Вечерта обещава много изненади и забавни мигове както за победителите, така и за всички в публиката.

    Община Поморие кани всички жители и гости на града да присъстват на официалното събитие, за да окуражат своите фаворити.  Входът е свободен!

     

    Горе