Вие сте тук: Начало » Актуално » ГЕРБ – Бургас с три номинации за европейската листа

    ГЕРБ – Бургас с три номинации за европейската листа

    51775676_735589450175660_1283319546391822336_nТри номинации за кандидати за евродепутати ще бъдат изпратени до Изпълнителната комисия на ГЕРБ от структурата в община Бургас.

    Днес на делегатско събрание в залата на ДТ „Адриана Будевска” членовете на местната структура дадоха своя вот за председателя на парламентарната Комисия по околна среда и води в 44-ото Народно събрание Ивелина Василева, за еврокомисар Мария Габриел и за настоящия евродепутат Андрей Новаков, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ-Бургас.

    Най-голяма подкрепа получи номинацията на Ивелина Василева за нейните доказани качества като експерт в темата околна среда, която ще бъде сред най-актуалните в следващия мандат на Европейския парламент. Като министър на околната среда и водите и като председател на ресорната комисия в парламента Василева работи от години с европейските ни партньори по казусите касаещи екологичното законодателство.

    Към момента се провеждат събрания за номинации на кандидати за евродепутати в структурите на ГЕРБ в цялата област Бургас.

    Горе