20 -годишен руски гражданин е прострелян заради жена

odmvr_BurgasНа 14.03.т.г. около 23.40 ч. в УМБАЛ – Бургас с наранявания в областта на главата постъпил 20 -годишен постоянно пребиваващ в България руски гражданин.

Установено е, че около 21.00 ч. след конфликт с 20- годишен постоянно пребиваващ молдовски граданин, възникнал на ул. „Копривщица“ в района срещу бл. 81, последният прострелял руснака с газов пистолет в областта на лицето, след което му нанесъл удар с юмрук в лявата част на главата. От удара 20 -годишният руснак паднал на земята, при което главата му се ударила в тротоара.

Настанен е за лечение в отделение „Неврохирургия“ при УМБАЛ – Бургас, с комоцио и съмнение за фрактура на черепа, без опасност за живота. Местонахождението на молдовския гражданин е в процес на установяване.

От проведените до момента полицейски действия е констатирано, че причина за конфликта са неизяснени междуличностни взаимоотношения по повод обща позната, като в социалната мрежа между двамата чужденци е постигната договореност относно мястото на срещата им в к-с „Лазур“, съобщават от ОД на МВР-Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.