Бебе пострада при пътен инцидент в Поморие

lineikaНа 24.03.т.г. около 13.56 ч. на поморийската улица „Княз Борис I” пред бл. 15 в посока Централната градска част, лек автомобил „Рено Канго”, с бургаска регистрация, управляван от 69- годишен помориец, поради движение с несъобразена скорост, застига и блъска отзад намаляващия скоростта лек автомобил „Мерцедес Е 270 CDI”, с бургаска регистрация, управляван от 31- годишна поморийка. От удара „Мерцедес”-ът отскача и удря пресичащата на пешеходна пьтека 30- годишна поморийка, който бутала бебешка количка с момиченцето си на 1 година и 1 месец. От инцидента пешеходката и бебето й не са получили сериозни наранявания, а за наблюдение в УМБАЛ – Бургас е настанена дъщерята на водачката на „Мерцедеса” / момиченце на 20 дни, което било в колата с баба си и три годишното си братче/.

3 Отзиви

  1. Хакинен

    На мястото на инцидента няма адекватна пътна маркировка. В лявата лента често се набиват спирачки за завиване за наляво, дясната пък е заета от паркирали автомобили, за капак пешеходна пътека.
    Който е сложил подписа си под тази пътна сехма е идиот!

    • Не идиот, а престъпно безхаберие!
      За жалост подписа може, и да е на един, но одобрен, и утвърден от Общински съвет.
      Точно за това, и е наложително този ОС да си подадат оставките, барабар с Кмета.
      Не защото са я гласували, а защото имаха 4 години да поправят "грешката" на предния ОС, който я утвърждава, ако не ме лъжат спомените.

  2. Панайот

    Това е лобно място на друго дете което загина по подобен начин преди години. Значи това е инцидетно място и трябва да се приведат мерки шофьорите да преминават с повишено внимание. Преди години полицаите се локализираха на мястото където е зеленчуковия магазин сега до гарата. Това донякъде респектираше шофьорите. Сега вече кьорав полицай не можеш да видиш. Дори и легнал.