„Джаз в Бургас 2019“ събира на Флора-та 100 музиканти от 8 държави

flora_jazТази година някои от най-добрите български джазмени и професионални музиканти от Гърция, Австралия, Англия, Франция, Испания, Корея, Белгия и САЩ ще забъркат коктейл от запомнящи се емоции и музика за ценители по време на шестото издание на “Джаз в Бургас”.

През 2019 г. фестивалът поднася програмата си вече в шест дни: 11, 12, 13 юли и 15, 16, 17 август, а на сцената му ще се изявят имена като Цветан Недялков, Ангел Заберски, Симеон Щерев – Банана, Антони Дончев, Събин Тодоров, Владимир Карпаров, Стоян Янкулов-Стунджи и много други.

Експозиционен център “Флора” и романтичният вътрешен двор отново ще бъдат домакин на събитието, а за да бъде пълна насладата от фестивалните вечери, всяка една от тях ще завършва с джемсешън до сутринта.

Запознайте се с пълната програма на “Джаз в Бургас 2019” и побързайте да вземете своите билети. В мрежата на GRABO ще откриете 20 промо пакета за целия фестивал.

От утре, 16 април, са в продажба и билети в мрежата на Eventim, както и на касите на: Дом на НХК, Експозиционен център “Флора” и “Часовника”.

Организатор на “Джаз в Бургас” е Община Бургас, а събитието се осъществява с любезната подкрепа на Фондация “Америка за България” чрез Програмата “ИЗКУСТВО В ДВИЖЕНИЕ”, администрирана от Фондация “Арт Офис”, банка ДСК, Арт ателие, All the Jazz.