Вие сте тук: Начало » Спорт » Държавното първенство по плажен хандбал в Поморие

  Държавното първенство по плажен хандбал в Поморие

  plajen-handbalСлед много атрактивни изпълнения и оспорвана надпревара между най-добрите мъжки и женски отбори, завърши държавното първенство по плажен хандбал, което се провежда от 31 май до 4 юни в град Поморие.

  ОХК „Поморие” се класира на второ място сред общо шест женски отбора. Купата връчи лично кметът на Поморие Иван Алексиев. „Вие направихте града ни по-атрактивен. Поморие за първи път е домакин на това първенство и съм убеден, че догодина нашите момичета ще грабнат първото място. Благодаря на всички състезатели и на президента на Българската федерация по хандбал Росица Бакърджиева за гласуваното ни доверие”, каза кметът Иван Алексиев пред финалистите. Той връчи и индивидуалните награди на състезатели и съдии, съобщават от пресцентъра на Община Поморие.

  Първи в групата са „Ники-Спорт” гр. Сливница, трети – „Етър 64” гр. Велико Търново.

  При мъжете първото място е за „Спартак” гр. Варна, второто за „АСТИ 91” гр. Хасково, а третото за „Локомотив ГО” гр. Горна Оряховица

  Марияна Стаматова – отговорник на плажния хандбал към федерацията закри състезанието с думите: „От името на Българска федерация по хандбал благодаря на кмета на Поморие, също и на целия хандбален клуб – на президента, на отбора и на ръководството на ОХК „Поморие”, които активно участваха в организацията и подготовката на първенството.”

  До 4 юни на двете игрища, разположени на южния плаж в Поморие,  мерят сили отборите на младежите и девойките.

  Коментар

  Вашия имейл няма да се публикува.Задължителни полета са отбелязани с * *

  *

  Горе