Намерено писмо в бутилка на летовници в Поморие

desktop185По време на разходка с яхта руски туристки, пристигнали у нас на почивка,  се натъкнали на истинско писмо в бутилка. То било пуснато в морето край Поморие от “семейство Василеви”. Вероятно окрилени от собствените си щастливи моменти по време на почивката си, те написали посланието и го пъхнали в пластмасово шише, заедно с банкнота от 10 лева. Бутилката пропътувала целия път до устието на река Ропотамо, за да бъде открито случайно от летовници.

Ето какво гласи писмото: ”Здравейте! Ние сме семейство Василеви и за поредна година бяхме в Поморие и на прекрасното море! Желаем и на Вас поне толкова щастие и любов, колкото нашата! Изпийте 1 кафе за наше здраве!”

Снимката на ценната находка бе публикувана в социалните мрежи от яхтмени, за които подобно преживяване също се оказва новост. Кадрите предизвикаха какви ли не реакции. Едни се удивиха от пътя, който тя е изминала, за да стигне от Поморие до Ропотамо, а други се вдъхновиха от начина, по който сем. Василеви са поднесли положителни емоции на напълно непознати хора.

2 Отзиви

  1. Днес, 04.08.2019 г в района на яхтено пристанище в Балчик намерих писмо в бутилка. Пуснато е вероятно от Синеморец от няколко момичета.
    "Бъдете щастливи и се обичайте" е посланието.
    На гърба са написани имената на момичетата и телефон.

    • Редакция:
      Днес, 04.09.2019г.е намерено писмото.