Вие сте тук: Начало » Общество » Намерено писмо в бутилка на летовници в Поморие

  Намерено писмо в бутилка на летовници в Поморие

  desktop185По време на разходка с яхта руски туристки, пристигнали у нас на почивка,  се натъкнали на истинско писмо в бутилка. То било пуснато в морето край Поморие от “семейство Василеви”. Вероятно окрилени от собствените си щастливи моменти по време на почивката си, те написали посланието и го пъхнали в пластмасово шише, заедно с банкнота от 10 лева. Бутилката пропътувала целия път до устието на река Ропотамо, за да бъде открито случайно от летовници.

  Ето какво гласи писмото: ”Здравейте! Ние сме семейство Василеви и за поредна година бяхме в Поморие и на прекрасното море! Желаем и на Вас поне толкова щастие и любов, колкото нашата! Изпийте 1 кафе за наше здраве!”

  Снимката на ценната находка бе публикувана в социалните мрежи от яхтмени, за които подобно преживяване също се оказва новост. Кадрите предизвикаха какви ли не реакции. Едни се удивиха от пътя, който тя е изминала, за да стигне от Поморие до Ропотамо, а други се вдъхновиха от начина, по който сем. Василеви са поднесли положителни емоции на напълно непознати хора.

  Коментар

  Вашия имейл няма да се публикува.Задължителни полета са отбелязани с * *

  *

  Горе