Анна Кабанова с нова книга

sledi-ot-otvydnotoИзлезе от печат най-новата книга  на Анна Кабанова “Следи от отвъдното”. Криминално-приключенският роман е издаден от Либра скорп, с редактор Васил Койнарев. Владимир Димитров е творчески ментор. Роза Максимова- коректор. Христо Гатев- художник на корицата. Петра Лимоза- графичен дизайн.

Анна Кабанова притежава таланта на разказвач и показва изключително  владеене на словото. Ето какво разказва авторката за книгата, която излезе навръх рождения й ден: „Идеята се роди в далечното минало, когато бях ученичка и написах разказ със същия сюжет, но в по-сбит вариант. А тя е проста и интригуваща – едно момиче среща брат си, който е починал скоро. Мистика ли е това или реалност? Дух ли е или човек от плът и кръв? Но няма да издавам подробностите. Как се развиват събитията по-нататък, ще разберете като прочетете романа.“

Анотацията на романа :

Калина е ученичка в дванадесети клас, но е преживяла истински апокалипсис в живота си – баща й и брат й са убити при неизяснени обстоятелства, а майка й влиза в лудница. Не стига това, но и в училище нейни съученички я тормозят заради любовни истории, а гаджето й предпочита друга и я зарязва. Главната героиня се зарича, че един ден ще открие омразните убийци на близките за нея хора и ще вземе живота си в ръце. Но напоследък започват да се случват странни неща – получава бележка със заплаха за собствения й живот и някой непрекъснато я следи. Докато една вечер не вижда брат си от плът и кръв! Този, когото е погребала преди три месеца.