Представяне на романа „ Следи от отвъдното”

67195004_277524189778466_739976269000605696_nНа 26.07.2019 от 18:30 ч. в галерия „Поморие” ще се проведе представяне на книгата „Следи от отвъдното” на Анна Кабанова.

Д-р Анна Кабанова / Анна Владимирова Йорданова/ е родена в гр. Поморие. Завършила е факултет по Дентална медицина към Медицински университет гр. Пловдив. Понастоящем работи в гр. Несебър, гр. Ахелой и с. Просеник. Пише разкази и новели от ученическите си години.

„ Следи от отвъдното” е петата по ред книга, която издава тази авторка. Досега са излезли от печат книгите ѝ : „ Земната лястовичка” – романтична фантастика, продължението ѝ „ Перлата на Елирия”, любовната драма „Страх от самотата” и тийн новелата „Недосегаема звезда”.

Калина, главната героиня на романа „Следи от отвъдното” е ученичка дванадесети клас, но вече е преживяла истински апокалипсис в живота си – баща ѝ и брат ѝ са убити при неизяснени обстоятелства, а майка ѝ влиза в лудница. Главната героиня се зарича, че един ден ще открие омразните убийци на близките за нея хора и ще вземе живота си в ръце. Но напоследък започват да се случват странни неща – получава бележка със заплаха за собствения си живот и някой непрекъснато я следи.

Не стига това, но в училище нейни съученички я тормозят заради любовни истории, а гаджето ѝ предпочита друга и я зарязва.

Докато една вечер не вижда брат си от плът и кръв! Този, когото е погребала преди три месеца.

С романа „Следи от отвъдното” писателката ни потапя едновременно в съвременния емоционален свят на младежта, която не подозира колко близко до нея е престъпният мир, изпълнен с жестокост, подлост и коварство.

„ Следи от отвъдното” е разказ за доброто и злото, за алчността и скромността, за силата на човешкия дух и неговите слабости.