Вие сте тук: Начало » Актуално » Мач за историята на футболни легенди на стадион „Черноморец“ на 4 август

    Мач за историята на футболни легенди на стадион „Черноморец“ на 4 август

    chernomorecЛегендарни български футболисти от различни генерации ще се изправят в зрелищна битка едни срещу други на 4 август на стадион „Черноморец“ в Бургас в чест на стогодишнината от основаването на отбора.

    Организаторите на двубоя вече обявиха, че начело на легендите на „Черноморец“ ще застане старши треньорът Димитър Димитров , а  националите ще разчитат на наставленията от треньорската скамейка на Станимир Стоилов.

    В неделя почитателите на футбола ще могат да видят на терена някои от най-обичаните футболни звезди на България.

    Въпреки че двамата наставници ревниво крият своите тактически схеми и изпълнителите в тях, стана ясно, че в състава на  „лъвовете“  ще играят  Пламен Николов, Стоян Колев, Цанко Цветанов, Елин Топузаков, Гошо Гинчев, Даниел Боримиров, Емил Костадинов, Йордан Лечков, Дончо Донев, Георги Иванов – Гонзо, Христо Йовов, Петър Михтарски, Ивайло Андонов. Към тази страховита селекция е възможно да се присъединят още няколко играчи с легендарен статут, но преговорите за привличането им продължават и в момента.

    От своя страна Димитър Димитров е успял да уговори и да подготви за дуела впечатляващ състав от звезди на „акулите“.

    Опитният треньор ще избира изпълнителите в своята стартова единадесеторка и ще планира ключови смени в хода на мача измежду доказани майстори от ранга на Любомир Шейтанов, Георги Бъчваров, Иван Йовчев, Стефан Трайков, Нено Ненов, Росен Кавръков, Радостин Кишишев, Росен Петров, Ангел Стойков, Петър Жабов, Симеон Чилибонов, Николай Русев – Джангъра, Стоян Пумпалов,Георги Чиликов, Емил Ангелов – Бабангида, Валентин Иванов –Чалъма, Иван Тенев – Цаната, Емил Тодоров  и Стоян Ненов.

    Вратите на стадиона ще бъдат отворени от 16 часа, а началото на зрелището е от 17 часа, когато на терена, ще се появят ….

    Елате и ще видите кои ще се появят – казват тайнствено от „Черноморец 1919“ и канят всички почитатели на футбола на своя клубен стадион.

    Горе