Вие сте тук: Начало » Актуално » Национална конференция „30 години свободна България” ще се проведе в Бургас

    Национална конференция „30 години свободна България” ще се проведе в Бургас

    mediiНационална конференция на тема „30 години свободна България” ще се проведе на 31-ви август от 11.00 ч. в Еекпозиционен център „Флора” – Бургас по инициатива на младежката организация на СДС.

    МСДС са поканили една от емблемите на партията – президентът Петър Стоянов, който  ще бъде водещият лектор на конференцията. Лектор ще бъде и председателят на СДС-София и бивш кандидат за лидер на партията д-р Антон Койчев.

    Във втория модул  на конференцията ще бъдат дискутирани младежки теми. В него участие ще вземе председателят на младежкото ЕНП и настоящ евродепутат Лидия Перейра. След нея за бъдещето на младите хора в България ще говори и председателят на ИКВ на МСДС и член на НИС на СДС Дончо Златев.

    В последната година МСДС възстанови активната си работа на европейско ниво и дори беше автор на една от последно приетите резолюции от Съвета на президентите на МЕНП.

    Съорганизатори на събитието са Младежкото Сдружение за Демократично Сътрудничество, Център за образование и култура „Проф. Елка Константинова“ и МЕНП.

    Горе