„Ауто Фактор“ ЕООД e определен за концесионер на плаж „Поморие-изток“

plajСлед проведен конкурс, правителството определи концесионер на морски плаж „Поморие – изток“ в община Поморие.

Инвестициите, които концесионерът „АУТО ФАКТОР“ ЕООД ще направи, за да подобри облика на морския плаж „Поморие-изток“ са в размер на 583 776 лв. За срока на концесията 1 бр. чадър ще бъде на цена в размер на 7 лв. с ДДС, а цената за бр. шезлонг ще е в размер на 7 лв. с ДДС в зоната за платени плажни принадлежности. Размерът на концесионното плащане за всяка календарна година от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното плащане за морските плажове и предложения от концесионера размер на отчисленията от базата за изчисляване размера на концесионното плащане (роялти) 8 на сто, съобщават от правителствената пресслужба.

1 коментар

  1. Петърю

    За 15 години въпросната инвестиция е нищожна, и не става ясно тази инвестиция за какъв срок трябва да се реализира, а също и какво ще се реализира, по какъв начин и т.н.!?
    Данъци на мафията няма да плащам!
    Уважаеми Съветници, Г-н Кмет
    Какво сторихте с промяната на границите на въпросния имот, който доколкото разбирам хем не са променяни, хем уж има заведено дело. На което, или знаете крайният резултат, или въобще няма такова дело!