Вие сте тук: Начало » Водещи новини » „Ауто Фактор“ ЕООД e определен за концесионер на плаж „Поморие-изток“

    „Ауто Фактор“ ЕООД e определен за концесионер на плаж „Поморие-изток“

    plajСлед проведен конкурс, правителството определи концесионер на морски плаж „Поморие – изток“ в община Поморие.

    Инвестициите, които концесионерът „АУТО ФАКТОР“ ЕООД ще направи, за да подобри облика на морския плаж „Поморие-изток“ са в размер на 583 776 лв. За срока на концесията 1 бр. чадър ще бъде на цена в размер на 7 лв. с ДДС, а цената за бр. шезлонг ще е в размер на 7 лв. с ДДС в зоната за платени плажни принадлежности. Размерът на концесионното плащане за всяка календарна година от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното плащане за морските плажове и предложения от концесионера размер на отчисленията от базата за изчисляване размера на концесионното плащане (роялти) 8 на сто, съобщават от правителствената пресслужба.

    Един коментар

    1. Петърю

     За 15 години въпросната инвестиция е нищожна, и не става ясно тази инвестиция за какъв срок трябва да се реализира, а също и какво ще се реализира, по какъв начин и т.н.!?
     Данъци на мафията няма да плащам!
     Уважаеми Съветници, Г-н Кмет
     Какво сторихте с промяната на границите на въпросния имот, който доколкото разбирам хем не са променяни, хем уж има заведено дело. На което, или знаете крайният резултат, или въобще няма такова дело!

    Коментар

    Вашия имейл няма да се публикува.Задължителни полета са отбелязани с * *

    *

    Горе