Вие сте тук: Начало » Актуално » Освободиха старши треньора на “Лудогорец” Стойчо Стоев

    Освободиха старши треньора на “Лудогорец” Стойчо Стоев

    stoevСтарши треньорът на “Лудогорец” Стойчо Стоев бе освободен след нулевото равенство със Славия, съобщи изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев в ефира на DIEMA SPORT.

    Временно отборът ще бъде воден от досегашния помощник на Стоев – Станислав Генчев, предаде gong.bg.

    Стоев не се яви пред телевизионните камери, а на негово място застана Петричев, който обяви новината за уволнението на наставника. “Това е решението на ръководството на клуба и собствениците”, заяви Петричев.

    След няколко дни “Лудогорец” излиза в ключов двубоя срещу словенския “Марибор” в плейофен мач реванш от Лига Европа след 0:0 в първия мач в Разград. В двубоя срещу “Марибор” наставник на “орлите” ще бъде Станислав Генчев, а негов асистент Здравко Здравков.

    Петричев подчерта, че няма никакво решение за нов треньор и всяко едно споменато име в медиите в следващите дни ще бъде спекулация. “Собствениците не са доволни от игровия облик на “Лудогорец”. Ние сме принудени да везем мерки, тъй като сме убедени, че футболистите са с доста високо качество и не можем да се задоволяваме с подобни резултати”, заяви Ангел Петричев, цитиран от Кросс.

    Горе