Ако искате да сте кандидат за кмет или за общински съветник

izboren_kodeksМлада партия е избрала нетрадиционен подход за издигане на свои кандидати в общините Бургас, Несебър и Поморие. Ето каква информация предоставиха от партията:

Вие имате желание да работите в местното самоуправление на вашето селище или община? Един от начините е да сте кмет на селището, на общината или да бъдете общински съветник.

Досега не са ви забелязали и от никоя партия не са ви поканили ? Ние ви подаваме ръка.

Не сте доволен от управлението на досегашния кмет, смятате, че общинските съветници не работят достатъчно за благото на общината ? Единственият начин за промяната е да се включите в надпреварата като кандидат за кмет на община, на населено място или за общински съветник.

Ние няма да ви поставяме условия и да изискваме нещо от вас. Нашият експеримент за набиране на кандидати по този начин, цели да даде пълна свобода за изява на възможностите и духа на качествени хора, които са известни на обществото, но досега стоят встрани от тази отговорна дейност в  общините.

Нашите условия към кандидатите са-минимум средно образование и чисто съдебно минало.

Желаещите да се включат в предизборната кампания нека ни изпратят кратка автобиография, телефон и мейл за контакт на адрес: napos2000@abv.bg  и ние ще се свържем с вас. Доверете ни се! Очакваме ви до 10 септември !