ПП “Новото време” ще представи кандидатите си за общински съветници

На 06.10.2019г./неделя/ , ПП”НОВОТО ВРЕМЕ” ще открие предизборната си кампания със среща с гражданите на гр.Поморие на 06.10.2019г. от 17:30 часа в Галерия ”Поморие”, ул.”Ген.Скобелев”1а.

Същата среща ще се състои и на 07.10.2019г./понеделник/в Клуб на пенсионера ”Св.Георги”, от 17:30 часа.

ПП”НОВОТО ВРЕМЕ” – Поморие ще представи кандидатите за общински съветници.

Публикуваме обръщението без редакторска намеса:

    

Уважаеми съграждани от Община Поморие ,

novo_vremeНие , кандидатите за общински съветници от ПП”НОВОТО ВРЕМЕ”, считаме,че хората от Община Поморие заслужават най – доброто – здравеопазване , образование , инфраструктура , чиста и красива градска среда , поддържана и съхранявана природна среда , благоприятни условия за развитие на малкия и среден бизнес в областта на туризма , селското стопанство , производството на стоки и предлагането на услуги …, за да се раждат повече деца , които да растат здрави и щастливи , за да остават младите хора именно тук и тук да реализират мечтите си , за да просперират хората в активна възраст , за да разгърнат своя потенциал и да намерят мястото си като пълноценни членове на обществото ни хората в неравностойно положение , за да се радват на спокойни и достойни старини нашите родители в пенсионна възраст !

    Защото хората са най – голямото богатство на Община Поморие !

    Нека бъдем непримирими и безкомпромисни в отстояването на нашето право на достоен живот при прозрачно , компетентно и разумно местно управление !

    Подкрепете нашите кандидати за общински съветници !

 

ПОКАНА

    На 06.10.2019г./неделя/ , ПП”НОВОТО ВРЕМЕ” ще открие предизборната си кампания със среща с гражданите на гр.Поморие , на която ще бъдат представени кандидатите ѝ за общински съветници.

     Срещата  ще  се състои в Галерия ”Поморие”, ул.”Ген.Скобелев”1а, от 17:30 часа. 

                                                                                                           Очакваме Ви !

    На 07.10.2019г./понеделник/, ПП”НОВОТО ВРЕМЕ” ще проведе среща с гражданите на гр.Поморие от кв.”Св.Георги”, на която ще бъдат представени кандидатите ѝ за общински съветници.

     Срещата  ще  се състои в Клуб на пенсионера ”Св.Георги”, от 17:30 часа. 

                                                                                            Очакваме Ви !