Вие сте тук: Начало » Актуално » Германо-български икономически форум в Бургас следващия понеделник

    Германо-български икономически форум в Бургас следващия понеделник

    BurgasНа 14 октомври, понеделник, в административната сграда на Индустриален и логистичен парк – Бургас ще се проведе германо-български икономически форум. Поканени са гости от Баварското министерство на икономиката, регионалното развитие и енергетиката, Германската агенция за инвестиции, Индустриално-търговската камара в гр. Кьолн, сдружението Източна Европа на германската икономика, представители на фирми от двете държави , съобщават от Община Бургас

    Във форума, който ще бъде открит в 10.00 часа, приветствия като домакини ще отправят Димитър Николов, областният управител Вълчо Чолаков, зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков и Митко Василев – главен управител на Германо-българската индустриално-търговска камара, която е и основен организатор на събитието.

    Целта на всички участници и организатори е задълбочаването на бизнес отношенията между двете държави. По време на форума ще бъдат презентирани съществуващите и бъдещите индустриални зони на Бургас като перспективни локации за инвестиране.

    Горе