Представиха новите лица на ГЕРБ в Порой и в Гълъбец

%d0%bf%d0%be%d1%80%d0%be%d0%b9-2Пълни зали посрещнаха представителите на ПП ГЕРБ в поморийските села Порой и Гълъбец, където партията издига нови лица за кметове на населените места, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ-Поморие. Кандидатът за трети мандат кмет на община Поморие Иван Алексиев представи кандидата за кмет на с. Порой Исмаил Али като млад и амбициозен човек, който милее за селото и не дели хората.

„Аз съм един от вас и също като вас искам да се случват хубави неща в Порой с по-бързи темпове. Това е предизвикателство за мен и съм сигурен, че с подкрепата на общинския кмет, на Общинския съвет, на партия ГЕРБ и най-вече с вашата подкрепа ще бъда полезен за хората от с. Порой “, каза Исмаил Али пред жителите на селото.

%d0%b3%d1%8a%d0%bb%d1%8a%d0%b1%d0%b5%d1%86„Дойде моментът, в който ПП ГЕРБ да издигне свой кандидат за кмет на с. Гълъбец. Това е Георги Вълков и е издигнат от гражданската квота на партията. Той е стойностен и достоен човек, който ако бъде избран за кмет ще разполага с цялата подкрепа на общинското ръководство и подкрепата на колегите кметове на населени места. Това е и гаранцията, че Гълъбец ще започне да се развива, защото ние сме отбор.“, каза Иван Алексиев по време на срещата с жителите на с. Гълъбец.

„Искам с работата си да помогна село Гълъбец да стане по-добро място за живеене и еталон в общината.“, заяви кандидат-кметът Георги Вълков.

Присъстващите и в двете села аплодираха кандидатите на ПП ГЕРБ за предстоящите местни избори, като споделиха, че очакванията и изискванията към новите кметове в Порой и в Гълъбец ще бъдат завишени на фона на развитието на цялата община като цяло, а задачите ще им бъдат поставени още в първите дни на встъпването им в длъжност.

„Нашата листа е балансирана, включва хора от различни населени места и професии. Освен че е единствената пълна листа от 21 кандидати, тя е и единствената листа, която не включва кандидатите за населени места в нея, както е при опонентите ни.“, каза водачът на листата и общински лидер на ПП ГЕРБ Адам Адамов.