Зодиите и участниците в местните избори на 27 октомври 2019

gab_5023С наближаването на 27 октомври (изборния ден) нараства и вълнението за това кой ще спечели. Въпреки рекламата и политическите агитации има определена доза по-голяма предразположеност към успех на някои личности пред други, която не зависи само от медийното представяне, а от подредбата на планетите на небето.

В настоящата статия ще се очертая основните влияния на звездите за датата на местните избори спрямо зодиакалния знак на участниците в тях. Естествено за точна прогноза е нужно да се разгледа наталната карта на човек и да се изготви индивидуален хороскоп. В следните редове ще разберете какви предизвикателства се крият пред вас през изборния ден и кой модел на поведение да приложите, за да омекотите така или иначе напрегнатите звездни конфигурации на небето.

Ако сте участник в местните избори и сте роден под знака на огнения Овен е възможно да се въвлечете в конфликтна, конфронтираща ситуация през деня. Това може да се прояви като язвително общуване или сарказъм и ирония спрямо вас. Желанието ви е да диктувате тон във всяка ситуация, но съветът ми е да се опитате да контролирате импулсите си, за да не си докарате излишни проблеми.

За Телците са възможни изненади в двете посоки. Планетата на промяната, независимостта и бунтарството – Уран е в Телец, което може да доведе до много непредвиден от тях (Телците) развой на събитията от деня. Понеже този земен знак не обича промените, а те според звездите са наложителни, моят съвет е да се приема доброволно нов модел на поведение, за да не се налага обстоятелствата да притискат към това. За уж спокойните Телци предстои напрегнат ден, през който са възможни нервни изблици, избухвания.

Близнаците като цяло могат да се радват на късмет през деня. Енергиите на изборния ден са в синхрон с техните и иначе силното напрежение има вероятност да не им повлияе толкова негативно. Да се пазят от чуждо мнение и оценки, защото ще се отнасят много болезнено към всяко неодобрение. Близнаци, не гледайте на себе си през очите на другите днес! Центрирайте се, за да запазите душевния си мир, защото въпреки критиките имате шанс за успех.

Раците преживяват трудни години. Въпреки изпитанията, пред които са изправени напоследък, успехътможе да се постигне ако развият следните две препоръки – контрол и трансформация. Дисциплина, постоянство и отговорност към себе си и поетите ангажименти са в основата на тяхната сполука. Добре е да пораснат и да бъдат отговорни. Трансформацията се изразява в това да изоставят всички навици и модели на поведение, които им вредят и да ги подменят с нови. Политиката може да им донесе нужната трансформация, но е нужно проява на мъдрост и контрол.

За Лъвовете няма категорични индикации за успех или крах. Има благоприятни предпоставки, но и напрегнати аспекти. Общо взето Лъвовете са родени лидери и ако личните им интереси съвпадат с тези на обществото късметът ще е на тяхна страна. Ако обаче гледат само за собствената си изгода, „съдбата“ ще им подготви неприятни изненади. Затова е добре да бъдат внимателни именно в това направление.

Представителите на зодия Дева могат да се радват на благополучие през изборния ден. Звездните влияния са благосклонни към тях и въпреки прословутата им скромност могат да излязат на водещи позиции. Хората ги харесват и са склонни да им гласуват доверие, защото усещат, че с готовност ще служат на обществото.

Дипломатите на зодиака – Везните – имат възможност да проявят своите естествени качества на 27 октомври и съветът ми е смело да заявят себе си. Луната през деня е именно в техния собствен знак, което е благоприятно за тях стига да не се пазят от конфликти, а да се отстояват. Марс във Везни е в напрегнат аспект към Сатурн и Плутон, което води до силна концентрация на мощна енергия и именно представителите на зодия Везни могат да я изпитат в най-пълна степен. Съветът ми към Везните е да бъдат напористи и волеви, за да докажат на какво са способни.

Скорпионите са добри политици по рождение и смея да твърдя, че много адекватно усещат плутоновите енергии, които „текат“ в момента. Те са склонни на трансформации и това е тяхната сила. Единствено Уран може да им е „подготвил“ изненада, така, че добре е да бъдат нащрек и да не се поддават на провокации.

Юпитер (планетата на благоденствието и изобилието) е в Стрелец и носи късмет на представителите на зодия Стрелец. Прекрасен период за хората, родени под този зодиакален знак да заложат своите нови цели, да се опитат да реализират своите най-високи амбиции! Предупреждението към тях е обаче плановете им да бъдат съобразени с волята на обществото, защото текат сериозни енергии, които „говорят“ за отговорност към колектива. Ако тези препоръки не са спазени дори Стрелците няма как да разчитат на прословутия си късмет.

Козирозите още усещат тежките години на транзита на Сатурн и Плутон в собствения им знак. За тях беше (и все още е) период на кризи иограничения, но положителното е, че след него никога няма да бъдат същите. Ще дойде време, когато ще усетят себе си истински свободни. Но засега да се подготвят за тежка предизборна битка, да се заредят с търпение и да спечелят, защото са велики стратези.

Водолеите могат да са спокойни в изборния ден, няма съществени пречки за тях сега. Това са хора, които добре усещат настроението на обществото, колектива и са отворени към промени и реформи. Трудните периоди за тях предстоят – март 2020 г. Сатурн, планетата на ограничението и контрола, навлиза във Водолей и изисква от представителите на този зодиакален знак да станат по-търпеливи, по-разумни и по-мъдри. Доста трудна задача за въздушния Водолей!

За Рибите няма големи предизвикателства в деня на изборите. Най-голямото затруднение може да се очаква ако очакванията са нереалистични. Добрата преценка може да е замъглена от Нептун, който преминава през този зодиакален знак. Представителите на зодия Риби да се пазят от измами, фалшификации, подправяне на документи. Добре е да разчитат на интуицията си.
Това бяха основните насоки към представителите на 12-те зодиакални знака като не може да се разчита на категоричност, защото индивидуалните предразположености на човек могат да се видят при анализ на личната рождена астрологична карта. Но така или иначе съветът ми към всички участници в местните избори е да изхождат от нуждите на обществото, защото колективните енергии „изискват“ императивно това от тях. Изпълнявайки това условие могат да се радват и на личен успех.

 

Астролог: Валентина Радиева-Маренова

Контакти: 0896808697

E-mail: vmarenova@gmail.com

Сайт: https://astrohoroskopi.com

                                                                                  Facebook: @astrologyconsulthoroskop

Снимка:  Фото Студио G