Вие сте тук: Начало » Актуално » Национален конкурс за изработка на кукла „В очакване на Коледа“

    Национален конкурс за изработка на кукла „В очакване на Коледа“

    afish-1За шеста поредна  година сдружение „Усмивка“ –Бургас, съвместно с читалище „Св. Св. Кирил и Методий 1985“ организират Национален конкурс за изработка на кукла „ В очакване на Коледа“ – тема на конкурса „С кукла Ная – уча, пея и мечтая“

    Условия на конкурса:
    • Могат да участват деца  от 6 до 14 години.
    • При изработката на куклите да се запази автентичността и  визията на кукла Ная, от любимите на всички вафли „Ная“,  като се използват всякакви техники и материали (без хартия, картон, шума и пластилин)

    Изработените кукли да се изпращат до 05.12.2019 г. на адрес:

    Бургас к-с “Меден рудник“ бл.25 /партер/, читалище „Св. Св. Кирил и Методий 1985“ за конкурса за кукли „В очакване на Коледа“

    . Всяка кукла трябва да има етикет, на който да са описани – град, трите имена на автора, възраст, училище или детска градина, телефон и имейл за контакт.

    Всички участници ще получат грамоти за участие по електронната поща и сертификат за преподавателя, а авторите на отличените кукли – награди.

    ВАЖНО! Творбите няма да се връщат , и  след приключване на конкурса и изложбата ще бъдат подарени на деца и младежи с увреждания, настанени в центрове от семеен тип и защитени жилища на територията на бургаска област по време на Коледните и Новогодишни празници.

    Официалното награждаване на победителите в конкурса ще бъде в средата на месец декември в сградата на Областна Администрация Бургас!

    За повече информация имейл: chitalishte_km@abv.bg

    Горе