Вие сте тук: Начало » Актуално » Убитият в Бургас е криминално проявен

    Убитият в Бургас е криминално проявен

    police57682В резултат на оперативно-издирвателните действия, предприети от полицейските служители от отдел «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас и Второ Районно управление – Бургас е установена самоличността на мъжа, чието тяло бе открито в землището на кв. «Долно Езерово» с огнестрелна рана в областта на гръдния кош – това е криминално проявен мъж от Бургас.

    Към момента са задържани две лица, чиято съпричастност към извършеното деяние е в процес на изясняване. Предприети са множество процесуално-следствените действия, сред които : огледи, разпити, експертизи и др.

    Работата по изясняване на детайлите по случая продължава, като действията по разследването активно се наблюдават от Окръжна прокуратура – Бургас.

    От ОД на МВР припомнят, че сигналът за открития труп бе получен около 18.00 ч. на 18.11.т.г. във Второ РУ – Бургас. Районът своевременно бе отцепен. Служители на отдел «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас и Базовата научно-техническа лаборатория извършиха щателен оглед на местопроизшествието.

    По случая е образувано досъдебно производство.

    Горе