Повод за гордост – първо място за участник от Поморие в Национален конкурс

dsc_9583Повод за гордост е първото място, което спечели участник от литературен клуб „Звъниче” към ЦПРЛ -ОДК Поморие, с ръководител г-жа Мариана Маринова.

Гергана Динкова е ученичка от 7-ми клас на СУ „Иван Вазов“  гр. Поморие. Тя  спечели 1-во място в първа възрастова група в Националния конкурс по гражданско образование „Хората-еднакви и различни“2019, организиран от Министерството на образованието и науката. Конкурсът се организира всяка година, като  дава възможност на деца и младежи, обичащи да пишат и  имащи отношение към социални теми и проблеми на обществото, да ги изразяват върху белия лист.

На 2 декември в НДК гр. София се проведе журирането на получените тази година творби  от цялата страна за конкурса. Жури в състав: Румен Спасов – председател и членове  Цветомила Бечева и Юлия Близнашка класира материалите на участниците в  две възрастови групи-от 5 -ти до 7 -ми клас и от 8 -ми до 12-ти клас. На 12.12.2019 г., от 11.00 часа, в Националния дворец на културата в София ще се проведе церемония за награждаване на отличените участници.

Честита награда на  Гергана Наскова Динкова от Литературен клуб „Звъниче”, с ръководител г-жа Мариана Маринова!