Д-р Николай Михайлов: Атаката срещу президента е противоконституционен разгул!

n-mihaylovПсихиатърът д-р Николай Михайлов коментира по БТВ войната между институциите като гост в предаването “Лице в лице”. “Това е зъл театър”, смята той.

За атаката срещу президента той каза, че е “противоконституционен разгул”. Действията на прокуратурата срещу Радев трябва да мобилизират енергия на голяма съпротива, смята психиатърът. Ако думите на Радев нямаха ефект и не произвеждаха парадокс, нямаше да има последствията, които гледаме, смята д-р Михайлов.

“Никой няма полза от тази битка. Освен едно дребно обстоятелство. Всичко се оглозга да кост. Става ясно, че това е провалена страна с амбицията да се ръководи по правилата на либералната демокрация и върховенството на закона”, подчерта д-р Николай Михайлов.

“Това е груба игра и се играе грубо. Играе се нагло с ботушите. Само хора от този тип, които обичат тази игра се забавляват. Част от публиката също се забавлява. Хората са разярени. Пет години Божков ще печели милиони и никой няма да забележи, представяте ли си?! Нито агенциите, нито властта. И накрая ще искат Интерпол да помага”, продължи той.