Вие сте тук: Начало » Актуално » Арестуван е шеф на нощен бар, склонявал стрийптизьорки да предлагат секс услуги

    Арестуван е шеф на нощен бар, склонявал стрийптизьорки да предлагат секс услуги

    555538 -годишен бургазлия, собственик на нощно заведение в центъра на Бургас бе задържан при специализирана полицейска операция на служители от отдел „Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас и Специализираните полицейски сили.

    Констатирано е, че същият склонявал момичета, работещи като стрийптизьорки в бара, да приемат и предлагат и сексуални услуги срещу заплащане с цел придобиването на по-високи доходи. Към момента са установени четири момичета на възраст 18 – 27 години, всички от вътрешността на България, които започнали работа в нощното заведение, като танцьорки. С течение на времето обаче 38- годишният собственик на обекта ги склонил към развратни действия и предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане, посредством даване на облаги и обещаване на високи доходи.

    Обичайната цена за 15 минути била 70 лв., а за половин час – 150 лв., като малка част от парите оставали за момичета. При претърсването на заведението е намерена парична сума в различна валута и копюри / освен български лева, са открити долари и евро банкноти/.

    Освен 38- годишния собственик на заведение, за срок от едно денонощие е задържан и 46 -годишния охранител, като към момента се изяснявана съпричастността му към извършваната престъпна дейност.

    По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Районна прокуратура – Бургас.

    Коментар

    Вашия имейл няма да се публикува.Задължителни полета са отбелязани с * *

    *

    Горе