Предприемачът Грудимир Грудев дари дезинфекционни препарати на Община Поморие

20200326_130140Предприемачът от Поморие Грудимир Грудев направи дарение на дезинфекционни препарати. Той безвъзмездно предостави за нуждите на общинска администрация гр. Поморие 80 бр. гел за ръце от 150 мл. и 15 л. препарат за почистване, ароматизиране и хигиенизиране на повърхности.

„Изключително много благодаря на поморийската фирма „Азимут-6000“ ЕООД за направеното дарение. Но най-вече благодаря за примера как в трудни моменти можем да бъдем обединени и да си помагаме. Този жест за нас е много важен, защото всичко, което в момента успява да осигури Общината, приоритетно се насочва към нуждите на МБАЛ, лични лекари и Полиция. Дарените консумативи ще се използват най-вече от служителите в администрацията, които контактуват с граждани“, каза кметът Алексиев.

Припомняме, че във връзка с въведените противоепидемични мерки в страната, Община Поморие обслужва граждани в работните помещения на фронт-офиса всеки ден от 9.00 до 15.30 ч. За сигурността на гражданите и служителите, в Центъра за административно обслужване не се допускат граждани, които не носят предпазна маска, а при влизане всеки гражданин задължително дезинфекцира ръцете си с антибактериален гел, който се предоставя на място от охраната.

„Общинска администрация работи в съкратен състав, но въпреки това работата продължава и абсолютно всички срокове се спазват, независимо, че можем да си позволим да отложим някои от тях. Полагаме максимални усилия да продължи нормалния ритъм на живот, защото в момента всички наши съграждани имат нужда от спокойствие”, допълни кметът Алексиев.