ОУ „Хр.Ботев“ гр Поморие благодари на родителите

ОУ „Христо Ботев“ гр Поморие благодари на родителите:

ou_hristo_botevБЛАГОДАРИМ ВИ, СКЪПИ РОДИТЕЛИ!

В дните на извънредно положение, когато целият  свят е изправен пред тежко изпитание, отговорността да бъдеш човек и да можеш да помогнеш е от особено значение.

От 13 март 2020г. всички учители в нашето училище организирахме електронно обучение за нашите ученици.

Само за няколко дни успяхме да пренастроим  своята работа  като използваме всички електронни ресурси  на издателства „Просвета“,“Клет“, платформата „Уча се“ и Coogle Classroom, както и социалните мрежи, за да можем да осъществим връзка с нашите ученици и  техните родители . Първите няколко дни обмисляхме варианти, помагахме си взаимно,обяснявахме на родителите и децата, и започнахме да се справяме. С много труд , упоритост и четене – защото това за нас бе много различна ситуация- започнахме  да виждаме и първите резултати.

Първи помощници на учители в този необичаен и труден момент бяха родителите. Родители от Обществения съвет, родители на ученици  Іа,  ІІа , ІІІа, ІVа,Vа и VІа, VІІа клас  веднага ни подадоха ръка и започнаха да помагат на други родители. Под ръководството на г-жа Йоанна Владимирова, г-жа Милена Ангелова започнахме  работа  и  в Microsoft Teams. Това изискваше  много нови усилия, но  вече  отново се виждат резултати. Отново на помощ ни се притекоха  родителите на нашите ученици.

Бедата, пред която е изправен нашият народ  ни обедини. Ние, учители и родители  се превърнахме в  обща  здрава и мощна сила, в помощ на децата ни.

Родителите оценяват високо нашата работа и ни  изпращат  много мили послания за благодарност.

За учениците, които нямат електронни устройства или Интернет раздаваме материали на хартиен носител.

В този труден момент,  ние от педагогическия  състав на училище „Христо Ботев“, искаме да отправим нашата голяма благодарност към родителите на нашите ученици, които стриктно спазват всички наши указания , помагат ни в осъществяването на електронното обучение и стоят  плътно  зад нас в постигането на образователните цели.

Благодарим Ви, скъпи родители! Желаем на Вас  и семействата Ви здраве!

Ръководството на училището