Вие сте тук: Начало » Актуално » 13-то издание на Ретро парад на 4 юли в Бургас

    13-то издание на Ретро парад на 4 юли в Бургас

    retro2„Вяра в доброто“ е мотото на 13-то издание на Ретро парада в Бургас, който ще се проведе на 4 юли /събота/.  „През последната година се случиха много добрини. Да помогнеш на едно дете да проходи, да участваш безкористно като доброволец и да помагаш на нуждаещите се. Вярваме, че доброто е навсякъде и заразява все повече хора и днес това е нашето послание“, обявиха организаторите от Авто-мото клуб Ретро.
    Колекционери от клубове в цяла България и Сърбия ще изложат своите ретро автомобили и мотоциклети в 10.00 часа на алеята пред Експозиционен център „Флора“. Участието на чужди екипажи тази година е ограничено заради обстановката в целия свят, уточниха организаторите.
    Ценителите на стари коли ще могат да видят лимитирана серия на създадения през 70-те Aston Martin Lagonda на варненски колекционер.
    Американски предвоенен пикап и още военна техника ще покажат членове на клубовете от Хасково и Пловдив.
    Любители и колекционери дошли на  Ретро парада, ще могат да гласуват за автомобила, който най-много ги е впечатлил, за да бъде определен „Автомобил на публиката“. Ще бъдат раздадени и специални тематични награди, създадени от членове на бургаския Авто-мото клуб Ретро.

    Коментар

    Вашия имейл няма да се публикува.Задължителни полета са отбелязани с * *

    *

    Горе