„Джакпот“ на 27 август в читалище “Просвета 1888”

05e0b88eff84d6f4a02b50a0cda1ffdeНа 27 август от 20.00 ч., читалище “Просвета 1888” отваря врати за премиерното заглавие  на ДКТ “Васил Друмев” гр. Шумен “ДЖАКПОТ”
Автор и режисьор: Андрей Калудов
Сценография: Петър Митев
С участието на: Параскева Джукелова, Робин Кафалиев, Пьотр Кшемински, Васил Драганов, Кристина Константинова, Радина Алексиева, Пламен Иванов, Светльо Иванов
Кой не иска да е богат и успешен? Всеки се стреми към голямата изява, парите и уважението, надмощието над другите. А най-прекият път към големия успех е да удариш джакпота. С тази мисъл в луксозното казино са се събрали шест души, всеки със своя съдба, свой проблем и една цел – да спечелят. Ситуацията обаче се оказва повече от странна. Там, където има много пари, където се очаква голям успех, нещата никога не вървят гладко. Така е и с мрачния бизнесмен и неговия син, с елегантната и добродушна актриса, с момичето, което никога не е срещало любовта, странния композитор с дебели като кебапчета пръсти и най-важното – един неизвестен непознат. Игралните апарати се въртят, комбинациите се редуват, но кой знае защо голямата печалба се бави. Редят се неочаквани и дори тайнствени ситуации. А най-изненадващата е постигнатата в края на действието цел – падналият се джакпот.
Местата в театралния салон са ограничени до 50% по заповед на Министъра на здравеопазването, свързана с Covid-19.
Билети се продават в канцеларията на читалището.