Женският хандбален тим на Поморие прекрати участието си в “А” РХГ

handbal-pomorieЖенският тим на ОХК „Поморие” са бронзови медалистки на тазгодишното първенство по хандбал. Въпреки това ръководството на клуба е взело решение да прекрати участието на представителния женски тим в “А” РХГ.

В структурата на клуба остава Детско-юношеската школа, в която формациите – мъжки и женски профил продължават тренировъчния процес и участието си в състезанията от Държавния спортен календар на Българска Федерация Хандбал, сезон 2020/2021, съобщава председателят на ОХК „Поморие“ Стоян Джисов.

Ето неговото изявление към почитателите на хандбала:

„Поднасяме нашите огромни благодарности на г-н Десислав Симеонов – старши треньор на женския ни отбор, както и на неговите възпитанички, с които изживяхме много силни  емоции и незабравими моменти.

С много хъс, постоянство, уверени и можещи, под  ръководството на своя наставник нашите момичета заслужено се наредиха сред елита на хандбала. Това са нашите бронзови медалистки на тазгодишното първенство. Успех, който е за първи път в историята на клуба. Заслужена благодарност на целия екип!

Надяваме се да се завърнем по-силни и все така влюбени в хандбалната игра, още следващия сезон!“