Полицейска акция в Поморие за наркотици с обиски и задържане

polic-pmНа 25.08.т.г. около 14.45 ч. в района на кръстовището на поморийските улици «Велико Търново» и «Княз Борис I» служители от Районно управление – Поморие задържали 30- годишен криминално проявен помориец, като намерили и иззели плик със суха зелена тревна масса / марихуана/ и съцветие суха зелена тревна масса /марихуана/. Помориецът е задържан за срок до 24 часа с полицейска заповед.

Малко по-късно е извършена проверка в частен дом, разположен на поморийската улица «Шипка», обитавана от 36 -годишен помориец, като са намерении и иззети: плик със зелена суха тревна маса / канабис/, шест стръка зелена суха тревна маса с дължина 25 см. /канабис/ и две саксии с канабисово растение с височина от 1.3 и 1.5 метра. Помориецът е задържан за срок до 24 часа.

Около 15.35 ч. на поморийската улица «Христо Ботев» е извършена полицейска проверка на двама пловдивчани / на 18 и 19 години/, като у 18 -годишния са намерени и иззети: две свивки с бяло прахообразно вещество /чийто точен състав е в процес на изясняване/ и суха зелена тревна масса / марихуана/. Пловдивчанинът е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа.

Работата по случаите продължава.