Бургаските фотографи откриват годишната си изложба

bfoЗа 12-та поредна година Бургаска фотографска общност (БФО), открива годишната си изложба. Експозицията отваря врати на 6 октомври, вторник, от 18.30 часа, в Галерията на художниците на ул. “Александровска” 22 в Бургас.

Над десететилетие авторите от БФО са неразделна част от културния живот на града. До днес те са реализирали над 70 изложби и други фотографски проекти, които са представяни в Бургас, Поморие, София, Габрово, Стара Загора, Благоевград, Разград и други градове в страната и чужбина.

В сдружението членуват 34 фотографи – професионалисти и любители, изкушени от фотографията и развиващи се в различни жанрове, всеки със свой стил и технически похвати.

В своите фотографии членовете на общността ще споделят уловените от тях мигове, усещането си за красотата и очарованието във всеки един детайл, своите творчески търсения.
Тази година в изложбата участват над 15 автори с 40 снимки, като отново са застъпени всички жанрове – портретна, пейзажна, улична, актова, абстрактна и минималистична фотография.